Επόμενο Προηγούμενο Το πρώτο designer show apartment στο Trilogy (βίντεο)

Το πρώτο designer show apartment στο Trilogy, το κορυφαίο high-rise έργο της Cybarco, έχει ολοκληρωθεί. Έχοντας πλέον ξεπεράσει τους 24 ορόφους, αποτελεί ήδη αναπόσπαστο κομμάτι του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού.

Τον εντυπωσιακό εσωτερικό σχεδιασμό και τη διακόσμηση του διαμερίσματος επιμελήθηκε η εταιρεία Sidetoside, την υπογραφή της οποίας φέρουν το νησί Σκορπιός και το ξενοδοχείο Amara στη Λεμεσό. Το show apartment, συνδυάζοντας την ιταλική φινέτσα με την γερμανική τεχνογνωσία, περιλαμβάνει έπιπλα Casamilano, υφάσματα Dedar Milano και κεραμικά Marazzi. Αξεσουάρ Hermès, Chistofle, Frette, Lalique και Baccarat, όπως και επιλεγμένα έργα τέχνης από την Alpha C.K. Art Gallery ολοκληρώνουν τον εντυπωσιακό διάκοσμο. Η Arclinea κουζίνα, σχεδιασμένη αποκλειστικά για το Trilogy από τον Antonio Citterio, είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές υψηλής ποιότητας του πολυτελούς brand Gaggenau. Τέλος, τα είδη υγιεινής και αξεσουάρ μπάνιου είναι των παγκοσμίου φήμης οίκων Dornbracht και Villeroy & Boch. 

Για το νέο ορόσημο του έργου, ο Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, Εκτελεστικός Διευθυντής του Trilogy και  Διευθύνων Σύμβουλος της Cybarco Development, ανάφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που σήμερα, παρόλες τις πρωτοφανείς προκλήσεις του περασμένου έτους, μπορούμε να καλωσορίσουμε πελάτες σε αυτό το ξεχωριστό χώρο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζήσουν ένα μικρό δείγμα της μοναδικής εμπειρίας που προσφέρει το Trilogy. Είμαστε εξίσου περήφανοι αφού επιλέξαμε ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά σε ότι αφορά την πολυτέλεια στο χώρο αυτό, αναδεικνύοντας την κομψότητα και την πολυτέλεια που οραματιστήκαμε. Πιστεύουμε στη μοναδικότητα του έργου, έτσι η ποιότητα και τα ψηλά πρότυπα σχεδιασμού δεν ήταν ποτέ θέμα διαπραγμάτευσης για εμάς. Η κατασκευαστική πρόοδος του έργου, η ανθεκτικότητα της ομάδας σε δύσκολες συνθήκες και η προσοχή στη λεπτομέρεια, αποτελούν δέσμευσή μας προς τους υφιστάμενους και νέους πελάτες μας. Παραμένουμε θετικοί στο ότι τα ακίνητα μας θα συνεχίσουν να προσελκύουν και τη διεθνή αγορά.»  

Με εξασφαλισμένη τη χρηματοδότηση και με πωλήσεις και κρατήσεις που ξεπερνούν τα €230 εκατομμύρια, η εντυπωσιακή πρόοδος του Trilogy αποτελεί φάρο ελπίδας για τον τομέα ανάπτυξης ακινήτων στην Κύπρο. Περισσότερα από 120 διαμερίσματα στο West και στο East Tower, αλλά και το 80% των γραφείων, έχουν ήδη πωληθεί και η παράδοση τους έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα διαμερίσματα και γραφεία στο Trilogy ή για διευθέτηση επίσκεψης στο show apartment, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο +357 25 362 800 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα trilogylimassol.com.  

Open chat
Hello 👋
Can we help you?